21/02/2020 07:40:14

Ο Χιου Τζάκμαν πουλάει καφέ για καλό σκοπό (Video)

Ο Χιου Τζάκμαν πουλάει καφέ για καλό σκοπό (Video)  - Media

 

Το ότι ο Χιου Τζάκμαν ήταν ιδιοκτήτης καταστημάτων καφέ, το γνωρίζατε; O διάσημος ηθοποιός εμπνεύστηκε να ανοίξει τα δικά του καταστήματα καφέ μετά από ένα ταξίδι του στην Αιθιοπία το 2009, ως πρεσβευτής της World Vision Australia.

Εκεί γνώρισε ένα νεαρό καλλιεργητή ονόματι Ducale, ο οποίος εργαζόταν όλη την ημέρα και τη νύχτα για να παρέχει στην οικογένειά του στέγη και φαγητό. Καθώς πέρασε αρκετό χρόνο με τον Ducale, κατανοώντας λίγο καλύτερα τη δουλειά του, ο Χιου Τζακμαν συνειδητοποίησε ότι μία πιο δίκαιη ανταλλαγή καφέ μεταξύ καλλιγεργητών και εμπόρων μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων που ζουν στην Αιθιοπία αλλά και να καταπολεμηθεί σε ένα μεγάλο βαθμό η φτώχεια.

Τελικά, το ταξίδι αυτό εξελίχθηκε για τον Χιου Τζάκμαν σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μέχρι το τέλος βοήθησε τον Ducale να δημιουργήσει το δικό του brand με τίτλο «Laughing Man» και να μετατραπεί σε ένα τεράστιο εθνικό πωλητή καφέ. Όλα αυτά ξετυλίγονται μέσα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ducale’s Dream». 

Δείτε το τρέιλερ: 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.