search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17
MENU CLOSE

Το Ποτάμι δικαιολογεί τον Ψαριανό για τις ύβρεις στην Θεανώ Φωτίου (Video)

11.06.2015 14:27
Το Ποτάμι δικαιολογεί τον Ψαριανό για τις ύβρεις στην Θεανώ Φωτίου (Video) - Media

Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει την έκρηξη του Γρηγόρη Ψαριανού, το Ποτάμι, λέγοντας πως δέχθηκε «αήθη» επίθεση από την Θεανώ Φωτίου.  

 

Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει την έκρηξη του Γρηγόρη Ψαριανού, το Ποτάμι, λέγοντας πως δέχθηκε «αήθη» επίθεση από την Θεανώ Φωτίου. Η αναφορά της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού ήταν εκείνη με την οποία χαρακτήρισε τον βουλευτή του Ποταμιού «εκπρόσωπο των δανειστών».

Το Ποτάμι με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, γράφει χαρακτηριστικά πως «Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έκανε προσωπική επίθεση κατά του κ. Ψαριανού, λέγοντάς του ότι “είσαστε με τους δανειστές και λέτε ψεύδη”. Η προσβολή της κας Φωτίου προκάλεσε τη δικαιολογημένη έκρηξη του κ. Ψαριανού, καθώς αποτελεί συνέχεια μίας παραπλανητικής ρητορικής. “Με τους δανειστές είστε εσείς. Εσείς στηρίζετε τους δανειστές. Δεν το ανέχομαι αυτό που είπατε”, ανταπάντησε ο κ. Ψαριανός.»

Σε κάθε περίπτωση, η αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού ήταν τουλάχιστον… δυσανάλογη με την ατάκα της αναπληρώτριας υπουργού. Συγκεκριμένα την χαρακτήρισε «νεομνημονιακό σούργελο», της γύρισε πίσω τον ίδιο χαρακτηρισμό που δέχθηκε λέγοντας πως «εκείνη είναι με τους δανειστές», ενώ την σκουντούσε επανειλημμένως, εξαναγκάζοντάς την τελικώς σε αποχώρηση από το στούντιο.

Το γεγονός, επιβεβαιώνει άλλωστε και η αντίδραση της οικοδέσποινας της εκπομπής, Όλγας Τρέμη που χαρακτήρισε την αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού «βία».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16