search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Ισόβια σε 51χρονο για την στυγερή δολοφονία της 43χρονης φίλης του

11.06.2015 17:48
Ισόβια σε 51χρονο για την στυγερή δολοφονία της 43χρονης φίλης του - Media

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου  ο 51χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται ότι σκότωσε στην Κω την 43χρονη σύντροφό του, μητέρα τριών παιδιών.

 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου  ο 51χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται ότι σκότωσε στην Κω την 43χρονη σύντροφό του, μητέρα τριών παιδιών.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη και στον καταδικασθέντα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις 14 Απριλίου 2014 και χαρακτηρίστηκε ως ένας στυγερός φόνος με μεγάλο ερωτικό πάθος. Ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να  χρησιμοποίησε μαχαίρι κουζίνας και να κατάφερε στο θύμα του βαθιά χτυπήματα στο λαιμό, στο αριστερό στήθος και στα γεννητικά όργανα.

Μετά τη διάπραξη του εγκλήματος ο 51χρονος ειδοποίησε την αστυνομία ισχυριζόμενος ότι βρήκε τη σύντροφό του νεκρή μέσα στο μπάνιο. Όμως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης υπέπεσε σε αντιφάσεις μέχρι που τελικά το έγκλημα διαλευκάνθηκε από την ασφάλεια της Κω.

Ο ίδιος σκηνοθέτησε άλλοθι και συγκεκριμένα ότι στο χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του. Ωστόσο υπήρχαν πολλά στοιχεία που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το άλλοθι  ήταν απατηλό.

Σημειώνεται ότι το όπλο του στυγερού εγκλήματος βρέθηκε στη θέση του στην κουζίνα, όμως στη ξύλινη λαβή υπήρχαν ίχνη αίματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:57