search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Στρος Καν: Συμμετείχα σε όργια γιατί ήθελα αναψυχή «όσο έσωζα τον κόσμο»

12.06.2015 07:44
Στρος Καν: Συμμετείχα σε όργια γιατί ήθελα αναψυχή «όσο έσωζα τον κόσμο» - Media

Μια άλλη εκδοχή για τη συμμετοχή του στα όργια έδωσε στο γαλλικό δικαστήριο, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία.

 

Μια άλλη εκδοχή για τη συμμετοχή του στα όργια έδωσε στο γαλλικό δικαστήριο, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία.

Όπως είπε στους δικαστές είχε ανάγκη να συμμετέχει σε «συνεδρίες αναψυχής» γιατί ήταν απασχολημένος «όσο έσωζε τον κόσμο» που αντιμετώπιζε μία από μια από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις της ιστορίας του.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου της Λιλ για τον Στρος Καν ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες «εκ προθέσεως μαστροπείας».

Κατά τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν ο Γάλλος πολιτικός επέμεινε στη γραμμή ότι δεν γνώριζε πως οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν πόρνες, αλλά  απλώς «ελευθεριάζουσες νέες» όπως τις χαρακτήριζε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43