search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:52
MENU CLOSE

Red Hot Chilly Peppers: από την σκηνή στις πασαρέλες (Photos)

12.06.2015 09:29
Red Hot Chilly Peppers: από την σκηνή στις πασαρέλες (Photos) - Media

Ο φυσικός του χώρος είναι η σκηνή. Ο Άντονι Κίντις όμως, ο frontman των Red Hot Chilly Peppers. είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Μαρκ Τζέικομπς. 

 

Ο φυσικός του χώρος είναι η σκηνή. Ο Άντονι Κίντις όμως, ο frontman των Red Hot Chilly Peppers. είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Μαρκ Τζέικομπς. Και όχι μόνος του. Έχει για παρέα τον ίδιο του τον γιο, τον 7χρονο Έβερλι Μπέαρ. Στην ίδια καμπάνια πρωταγωνιστούν η ηθοποιός και μουσικός 14χρονη Γουίλοου Σμιθ και η 59χρονη τραγουδίστρια Σερ.

Ο ίδιος ο Μαρκ Τζέικομπς ανέβασε στο δικό του instagram την φωτογραφία του Άντονι Κίντις με τον γιο του. Ο Κίντις έχει αγκαλιά τον πιτσιρικά, ο οποίος έχει ένα μαλλί μακρύ μέχρι τη μέση.

Ο Κίντις είναι παλιός γνώριμος του διάσημου σχεδιαστή. Είχε, άλλωστε, βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επίδειξης μόδας του στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη το χειμώνα. Σε συνέντευξη του θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό όταν σε παλιότερη επίδειξη του Τζέικομπς τον μετακίνησαν από την πρώτη σειρά για να κάτσει η Σιδηρά κυρία της Vogue, Αννα Γουίντορ. 

Γουίλοου Σμιθ

Σερ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51