search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Ο Γρηγοράκος «απασφάλισε» κατά της Κωνσταντοπούλου

12.06.2015 14:23
Ο Γρηγοράκος «απασφάλισε» κατά της Κωνσταντοπούλου - Media

«Έστω και τώρα οφείλετε να αντιληφθείτε ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είναι πολιτική σας περιουσία ούτε φορέας για την προώθηση των όποιων ανομολόγητων πολιτικών και προσωπικών επιδιώξεών σας» αναφέρει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος στην επιστολή του προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

«Έστω και τώρα οφείλετε να αντιληφθείτε ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είναι πολιτική σας περιουσία ούτε φορέας για την προώθηση των όποιων ανομολόγητων πολιτικών και προσωπικών επιδιώξεών σας» αναφέρει ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος στην επιστολή του προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή η θητεία της προέδρου της Βουλής «παραβιάζει κατάφορα τους στοιχειώδεις κανόνες διοίκησης και λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων».

«Οι πράξεις και οι ενέργειές σας συνιστούν κοινοβουλευτική και δημοκρατική εκτροπή. Παραβιάζετε διαρκώς τον Κανονισμό της Βουλής. Επιδεικνύετε πρωτοφανή αλαζονεία. Περιφρονείτε τους συναδέλφους βουλευτές», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, η οποία καταστρατηγεί τον Κανονισμό της Βουλής, τις αρχές και τους κανόνες του δημοκρατικού πολιτεύματος». 

Σύμφωνα με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ «αποκαλυπτικό παράδειγμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη Διάσκεψη των Προέδρων. Την κορυφαία αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία τη θεωρείτε πάρεργό σας. Επιδεικτικά αρνείστε τη συζήτηση με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. Αποφεύγετε να ορίσετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα των συνεδριάσεών της, σε αντίθεση με τους προκατόχους σας. Απορρίπτετε χωρίς την οποιαδήποτε δικαιολογία την επιμονή των συναδέλφων σας να λειτουργήσει η Διάσκεψη των Προέδρων, όπως ο Κανονισμός ορίζει».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33