search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:47
MENU CLOSE

«Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα»-Ο διεθνής Τύπος για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων (Photos)

15.06.2015 06:57
«Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα»-Ο διεθνής Τύπος για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων (Photos) - Media

Με πανομοιότυπους τίτλους και αναλύσεις, σύσσωμος ο διεθνής Τύπος μιλά για το… φάντασμα της χρεοκοπίας που πλανάται πάνω από την Ελλάδα.

 

Με πανομοιότυπους τίτλους και αναλύσεις, σύσσωμος ο διεθνής Τύπος μιλά για το… φάντασμα της χρεοκοπίας που πλανάται πάνω από την Ελλάδα.

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες και πρακτορεία ασχολήθηκαν εκτενώς με την εσπευσμένη διακοπή των διαπραγματεύσεων την Κυριακή και περιγράφουν με «μελανά χρώματα» το μέλλον της χώρας.

Συγκεκριμένα:

Reuters

Η ελληνική διαπραγμάτευση αποτυγχάνει, η χρεοκοπία καραδοκεί

Οι συζητήσεις για αποφυγή του αδιεξόδου μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών δανειστών απέτυχαν, με τους Ευρωπαίους ηγέτες να εκφράζουν την απογοήτευσή τους καθώς η Αθήνα βρίσκεται πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην χρεοκοπία που απειλεί το μέλλον του ευρώ.

Independent

Η Ελλάδα τζογάρει την τύχη της αλλά και εκείνη της Ευρώπης: Ενισχύεται ο κίνδυνος του Grexit καθώς οι διαπραγματεύσεις αποτυγχάνουν

Η Ελλάδα απαιτεί περισσότερο χρόνο για να αποπληρώσει αλλά και ακύρωση μέρους του χρέους της, ενώ οι δανειστές της θέλουν να δουν μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις, υψηλότερο ΦΠΑ και μια υπόσχεση για πρωτογενή πλεονάσματα.

Guardian

Κατέρρευσε η τελευταία προσπάθεια της Ελλάδας για συμφωνία με τους δανειστές

Η έξοδος από την Ευρωζώνη βρίσκεται πλέον λίγο πιο κοντά για την Ελλάδα καθώς οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι απέρριψαν τις μεταρρυθμίσεις Τσίπρα ως ελλιπείς, με τις διαπραγματεύσεις να τελειώνουν σε λιγότερο από μια ώρα.

Bloomberg

Η Ελλάδα μπαίνει στην μοιραία εβδομάδα καθώς οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται άκαρπες

Για την Ελλάδα αρχίζει μια μάλλον κρίσιμη εβδομάδα καθώς η τελευταία προσπάθεια διαπραγμάτευσης μεταξύ των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών κατέρρευσαν την Κυριακή.

Frankfurter Allgemeine Zeitung

Ο Βαρουφάκης θέλει κούρεμα

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σπρώχνει σε ρήξη καθώς ζητά κούρεμα του χρέους. Ακόμα προειδοποιεί για την αύξηση του ΦΠΑ, πως όσο υψηλότεροι οι φόροι, τόσο λιγότερο καταβάλλονται από τους Έλληνες.  Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, ζητά από Ευρωπαίους και Έλληνες “δύσκολες αποφάσεις”.

Corriere della sera

 

Η Ελλάδα απέτυχε στις διαπραγματεύσεις το σαββατοκύριακο

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες με στόχο την εξεύρευση λύσης μεταξύ της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει του Eurogroup της 18ης Ιουνίου.

El Pais

Η Ελλάδα απορρίπτει μια συμφωνία για πρόσθετη περικοπή 2 δις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αισιόδοξη σχετικά με τη δυνατότητα επίτευξης συμφωνίας για την αποφυγή της καταστροφής πριν από το τέλος του μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46