search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57
MENU CLOSE

«Κολλάτε» όταν μιλάτε σε γυναίκες; Υπάρχει λύση!

15.06.2015 17:20
«Κολλάτε» όταν μιλάτε σε γυναίκες; Υπάρχει λύση! - Media

Ας μιλήσουμε λίγο ως άντρας προς άντρα. Η οικονομική κρίση μάς έχει δυσκολέψει αρκετά τη ζωή. Ανεργία, νεύρα, γκρίνια και ανασφάλεια. Μία κατάσταση που έχει αντίκτυπο σε όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι με τη ζωή μας…

 

Ας μιλήσουμε λίγο ως άντρας προς άντρα. Η οικονομική κρίση μάς έχει δυσκολέψει αρκετά τη ζωή. Ανεργία, νεύρα, γκρίνια και ανασφάλεια. Μία κατάσταση που έχει αντίκτυπο σε όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι με τη ζωή μας. Υγεία (το άγχος τελικά εκεί θα μας «χτυπήσει»), δουλειά (που καθορίζει τον άντρα), λεφτά (ε ναι, χρειάζονται κι αυτά) και γυναίκες…

Ναι, γυναίκες! Υπάρχει κάποιος άντρας που θεωρεί πως είναι ικανοποιημένος με όσα έχει πετύχει στη ζωή του, αν αυτό δεν αντανακλάται και στον ερωτικό τομέα; Σε μία εποχή που οι διαπροσωπικές σχέσεις περνούν κρίση και κάποιες σταθερές που ήταν αυτονόητες στο παρελθόν, όπως το φλερτ, πλέον είναι παρωχημένες, οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν το facebook και τα υπόλοιπα social media για να γνωρίσουν άλλα άτομα, παρά να αναλάβουν τον ρόλο του «κυνηγού».

Βλέπεις μία κοπέλα να κάθεται στο μπαρ και αμέσως θες να πας να της μιλήσεις. Όμως «κάτι» σε κρατάει στη θέση σου. «Κοκαλώνεις». Αρχίζεις ξαφνικά να… υπεραναλύεις τα πάντα που μπορούν να συμβούν και τα οποία φαίνονται να καταλήγουν (τουλάχιστον μέσα στο μυαλό σου) στο αναπόφευκτο «όχι». Γιατί, βρε φίλε; Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται! Ίσως όλα να είναι στο μυαλό σου…

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα παιδιά από το Men Of Style, την πρώτη ομάδα ανθρώπων στην Ελλάδα που ασχολείται απολύτως επαγγελματικά με έναν τομέα που κανονικά δεν θα έπρεπε να αρχίζει να ξεχνιέται. Το φλερτ.

Επηρεασμένοι από το διάσημο βιβλίο «The Game» του Αμερικανού δημοσιογράφου και συγγραφέα Neil Strauss, οι Nitro και Iceman, δύο εκ των ιδρυτών της εταιρείας, μας προσκάλεσαν να βρεθούμε σε ένα σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα, με θέμα το Personal Branding ή, με άλλα λόγια, το πώς μπορεί κάποιος να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Γιατί αυτό είναι στην τελική που έχει σημασία…

Τι είναι το Men Of Style

Πρόκειται για μία παρέα έξι ατόμων, οι οποίοι από μικροί αγαπούσαν να ασχολούνται με τις γυναίκες και κατάφεραν να γίνουν «ειδικοί» σε αυτόν τον τομέα. Και τι κάνει κάποιος όταν γίνεται «ειδικός» στον τομέα του; Διδάσκει σε όσους δεν έχουν αυτές τις γνώσεις τον τρόπο για να μπορούν να τα καταφέρουν όταν θέλουν να προσεγγίσουν άτομα του αντίθετου φύλου.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους menofstyle.gr, σκοπός τους είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα.

Στόχος τους είναι να καταφέρουν μέσω των γνώσεων και της εμπειρίας τους να καταστήσουν όλους τους άντρες της Ελλάδας πιο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς στην προσέγγιση μιας γυναίκας αλλά και στη διαχείριση μιας σχέσης.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στα προγραμμάτα του Men Of Style, στα οποία, μέσω σεμιναριακού τύπου διαλέξεων υψηλής ποιότητας, ο συμμετέχων μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει, μαζί με τους «ειδικούς», τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που του μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο και περιβάλλον αλλά και να απολαύσει βήμα προς βήμα επαγγελματική καθοδήγηση, παραμετροποιημένη στις ανάγκες του και στις ιδιαιτερότητές του.

Από την κοινότητα του Men Of Style έχουν περάσει ήδη εκατοντάδες μαθητές ηλικίας από 18 έως 45 ετών, απ’ όλα τα στρώματα, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά.

Τι μάθαμε από το σεμινάριο

Μόλις βγήκαμε από το θέατρο «Ελυζέ» ήμασταν καινούριοι άνθρωποι! Κλισέ, αλλά αλήθεια. Πράγματα που υποτίθεται πως πάντα ήξερες και υπήρχαν κάπου βαθιά μέσα στο μυαλό σου, οι «ειδικοί» στα επιβεβαίωνουν. Πράγματα για τα οποία συμφωνούσαν και οι ίδιες οι γυναίκες, καθώς μας αρέσει να έχουμε και τις δύο οπτικές γωνίες, γι’ αυτό πήγαμε εκεί με… συνοδεία.

Οι αλήθειες που μας αποκάλυψαν οι dating instructors του Men Of Style μας έδειξαν πως με σωστή καθοδήγηση οι άντρες μπορούν να γίνουν τα αρσενικά (ή Alpha males) που ονειρεύονται, να έχουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους και, κυρίως, να το ευχαριστιούνται! Όπως λένε και οι ίδιοι, «δεν έχει να κάνει με ‘‘πέσιμο’’. Θέλουμε οι άντρες να είναι κοινωνικοί και μέσα από αυτό να γνωρίζουν γυναίκες».

Συγκεκριμένα μάθαμε ότι:

– Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νόμιζες να έχεις επιτυχίες με το αντίθετο φύλο.

– Το να αποκτήσεις επίγνωση πως δεν έχεις την ικανότητα να «ρίξεις» γυναίκες είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία.

– Όπως με τον καιρό γίνεσαι καλός στην… οδήγηση, έτσι και στην αλληλεπίδραση με το άλλο φύλο χρειάζεται καιρός, υπομονή και επιμονή.

– Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι το μεγαλύτερο όπλο σου.

– Όπως και το να μην αφήνεις ποτέ τον εαυτό σου.

– Σε αυτό, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο παίζει η διατροφή αλλά και η γυμναστική.

– Όταν έχεις κίνητρο και το διατηρείς σε υψηλά επίπεδα, καταφέρνεις τους στόχους σου.

Σε γενικές γραμμές, ο σημαντικότερος σκοπός των παιδιών του Men Of Style είναι να σε κάνουν να αντιληφθείς πως όταν είσαι ο καλύτερος εαυτός σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις τα πάντα!

Ευχαριστούμε θερμά την κοινότητα του Men Of Style που μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο και να πάρουμε γεύση από έναν κόσμο που οι περισσότεροι θέλουν να γνωρίσουν, αλλά δεν ξέρουν πώς.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα menofstyle.gr. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57