search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Νέα τάση στη Βρετανία: Φοιτήτριες ψάχνουν… σχέσεις με πλούσιους για να πληρώνουν τα δίδακτρα (Video)

16.06.2015 06:40
Νέα τάση στη Βρετανία: Φοιτήτριες ψάχνουν… σχέσεις με πλούσιους για να πληρώνουν τα δίδακτρα (Video) - Media

Νεαρές γυναίκες ψάχνουν μέσα από συγκεκριμένες σελίδες του διαδικτύου πλούσιους άνδρες που θα τους δώσουν χρήματα, με αντάλλαγμα τη σύναψη σχέσης.

 

Το 2012 η συντηρητική κυβέρνηση της Βρετανίας τριπλασίασε τα δίδακτρα που πληρώνουν οι φοιτητές στα πανεπιστήμια. Σήμερα οι φοιτητές πληρώνουν 9000 λίρες το χρόνο και όπως ήταν αναμενόμενο ένα μεγάλο τμήμα της Βρετανικής κοινωνίας έχει αποκλειστεί από τη μόρφωση.

Μία νέα τάση που έχει κάνει την εμφάνισή της στην Βρετανική κοινωνία σχετίζεται με την προσπάθεια νέων κοριτσιών να εξασφαλίσουν τα χρήματα προκειμένου να πληρώσουν τα δίδακτρα.

Νεαρές γυναίκες ψάχνουν μέσα από συγκεκριμένες σελίδες του διαδικτύου πλούσιους άνδρες που θα τους δώσουν χρήματα, με αντάλλαγμα τη σύναψη σχέσης μαζί τους.

Εκπρόσωπος ενός από αυτά τα site είπε ότι οι φοιτητές δεν έχουν πολλές επιλογές, είτε έχουν πλούσιους γονείς, είτε παίρνουν δάνειο είτε βρίσκουν δουλειά, αλλά αυξάνουν πολύ το χρόνο των σπουδών τους. Το να μπει μία κοπέλα σε αυτή τη διαδικασία, προσθέτει, μπορεί να της δώσει προοπτική γιατί αυτοί οι κύριοι είναι πλούσιοι επιχειρηματίες και μπορούν να λειτουργήσουν ως μέντορες ή να κερδίσουν μία δουλειά μετά την αποφοίτηση.

Για να μπει μία κοπέλα σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να καταθέσει στο site το mail που της δίνει το πανεπιστήμιο και να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες. Τα στοιχεία από το site δείχνουν ότι στη δεύτερη θέση των φοιτητριών που χρησιμοποιούν περισσότερο τις υπηρεσίες του site είναι φοιτήτριες του πανεπιστημίου του Cambridge.

Μία από τις φοιτήτριες του διάσημου πανεπιστημίου, είπε ότι ξεκίνησε ραντεβού με ένα 40χρονο τραπεζίτη, είπε ότι θα της έδινε 3000 λίρες το μήνα, ξεκίνησαν βγαίνουν ραντεβού αλλά ένιωσε πολύ αμήχανα και σταμάτησε τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι η Βρετανία, εκτός των άλλων είναι μία από τις θεωρούμενες 7 πιο πλούσιες χώρες του πλανήτη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:27