search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:05
MENU CLOSE

«Δήμητρα τι θα γίνει με το ποτάκι που λέγαμε;»-Φλερτ μέσω διαφημιστικής πινακίδας στην Ξάνθη! (Photo-Video)

16.06.2015 07:47
«Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας»: Η Δήμητρα Λιάνη μέσα από τον φακό του Παπανδρέου - Media

Ο τολμών νικά. Αυτό απέδειξε η τρέλα φοιτητή στην Ξάνθη, ο οποίος αποφάσισε να φλερτάρει συμφοιτήτριά του, μέσω διαφημιστικής πινακίδας.

 

Ο τολμών νικά. Αυτό απέδειξε η τρέλα φοιτητή στην Ξάνθη, ο οποίος αποφάσισε να φλερτάρει συμφοιτήτριά του, μέσω διαφημιστικής πινακίδας.

Ο νεαρός που πιθανότατα, είχε ακούσει μερικά «όχι», φαίνεται πως ήθελε διακαώς να βγει ραντεβού με την… Δήμητρα. Είδε κι αποείδε και αποφάσισε να πληρώσει ιδιοκτήτη διαφημιστικής πινακίδας που είναι αναρτημένη στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για να μεταφέρει το μήνυμά του.

“Δήμητρα (Α) τι θα γίνει με το ποτάκι που λέγαμε;;;” ήταν το μήνυμα που έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική πινακίδα διαφημίσεων προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών μιας και λόγω μεγέθους αλλά και φωτεινότητας ήταν ορατό από μακριά. 

Η κίνηση του, να γνωστοποιήσει δηλαδή – έστω και ανώνυμα – την επιθυμία του για ένα ραντεβού με την εν λόγω κοπέλα, προκάλεσε την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό όλων όσοι έτυχε να δουν το μήνυμα, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ τους στην Κεντρική Πλατεία είτε περνώντας από εκεί.

Το σημαντικότερο; Η κοπέλα φέρεται να λύγισε από το πείσμα του θαυμαστή της και να είπε το πολυπόθητο «ναι» για το «ποτάκι που λέγανε».

Πηγή: thrakitoday.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10