search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Κουίκ σε Λαγκάρντ και Τόμσεν: Να δώσετε τα ονόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων που εκπαιδεύσατε στις ΗΠΑ

16.06.2015 17:48
Κουίκ σε Λαγκάρντ και Τόμσεν: Να δώσετε τα ονόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων που εκπαιδεύσατε στις ΗΠΑ - Media

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σχετικά με την «εκπαίδευση» δημοσιογράφων και οικονομολόγων από το ΔΝΤ, ζήτησε «προσωπικά από την Κριστίν Λαγκάρντ, τον άνθρωπο που έφερε την «ΔΝΤ συνταγή» στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, να αποκαλύψουν πάραυτα τα ονόματα όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων, που εκπαίδευσαν είτε στην Αμερική είτε εδώ στην Ελλάδα, για να κάνουν τις άθλιες πλύσεις εγκεφάλου στον ελληνικό λαό».

 

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη, σχετικά με την «εκπαίδευση» δημοσιογράφων και οικονομολόγων από το ΔΝΤ, ζήτησε, επικαλούμενος και τα 45 χρόνια της δημοσιογραφικής του ιδιότητας, «προσωπικά από την Κριστίν Λαγκάρντ, τον άνθρωπο που έφερε την «ΔΝΤ συνταγή» στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, να αποκαλύψουν πάραυτα τα ονόματα όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων, που εκπαίδευσαν είτε στην Αμερική είτε εδώ στην Ελλάδα, για να κάνουν τις άθλιες πλύσεις εγκεφάλου στον ελληνικό λαό».

Επίσης ο κ. Κουΐκ ζητά να μάθει:

1. Πόσο κόστισε αυτή η «εκπαίδευση»

2. Πότε αποφασίστηκε, με ποιανού την εισήγηση και ποιοι το γνώριζαν από την ελληνική κυβέρνηση και ενδεχομένως και από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

3. Σε ποιες ημερομηνίες και σε ποιες πόλεις εκτελέστηκαν τα «εκπαιδευτικά προγράμματα» και πόσες μέρες διήρκησαν

4. Με ποιες διαδικασίες και με ποιες προϋποθέσεις επελέγησαν οι «εκλεκτοί» δημοσιογράφοι

5. Πόσα χρήματα εισέπραξε ως αποζημίωση ο καθένας

6. Και ποιος έβαλε την τελική υπογραφή για αυτό το απίστευτο πρόγραμμα.

«Αναμένω, επίσης, να ανακοινώσουν και τα ονόματα των Ελλήνων οικονομολόγων, που κλήθηκαν για «εκπαίδευση», θέτοντας τα ίδια ερωτήματα που θέτω και για τους δημοσιογράφους» πρόσθεσε στην δήλωσή του, καταλήγοντας «αναμένω αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ. Δηλώνω επίσης, ότι δεν με εκπλήσσει το γεγονός, ότι κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας, σιώπησαν για το θέμα ή δεν το «άνοιξαν» όπως όφειλαν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:47