search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Συγκλονίζει με την μαρτυρία της η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα (Photos)

16.06.2015 18:19
Συγκλονίζει με την μαρτυρία της η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα (Photos) - Media

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα και έμεινε θαμμένη κάτω από χώμα και φύλλα συγκλονίζει με την μαρτυρίας της στους Times της Σιβηρίας.

 

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα και έμεινε θαμμένη κάτω από χώμα και φύλλα συγκλονίζει με την μαρτυρίας της στους Times της Σιβηρίας.

H 55χρονη Ναταλία Πάστερνακ, από την Σερβία, είχε δεχθεί επίθεση από αρκούδα η οποία  μάλιστα την είχε θάψει ζωντανή στο δάσος.

Το περιστατικό συνέβη πριν πέντε εβδομάδες  κοντά στην Τίντα, στα ανατολικά της χώρας, όταν η Ναταλία και μία 80χρονη φίλη της πήγαν μια βόλτα στο δάσος. Η αρκούδα επιτέθηκε στην 55χρονη και αφού την τραυμάτισε σοβαρά, την έθαψε κάτω από φύλλα και χώμα, πιθανότατα για να τη φυλάξει για το επόμενο γεύμα της.

Η 55χρονη αν και σοβαρά τραυματισμένη στο σώμα και στο κεφάλι κατάφερε να σωθεί από θαύμα, όταν η φίλη της διέφυγε από το δάσος και ειδοποίησε τις αρχές.

Σήμερα πέντε εβδομάδες μετά από την περιπέτεια που έζησε η 55χρονη μιλάει στους Times από το νοσοκομείο στο οποίο αναρρώνει.

«Όταν είδα την αρκούδα, προσπάθησα να διαφύγω. Τότε θυμήθηκα την φίλη μου και σταμάτησα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η αρκούδα μου επιτέθηκε. Το ζώο μου έσκισε τα πόδια και εγώ πάλεψα με ότι είχα στα χέρια μου αλλά η αρκούδα ήταν πολύ δυνατή» και συνεχίζει:

«Και τότε μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Αν η αρκούδα που φάει τα πόδια θα είμαι ανήμπορη να περπατήσω για το υπόλοιπο της ζωής. Θα είναι καλύτερα να πεθάνω παρά να γίνω βάρος στα παιδιά μου».

«Νιώθω καλύτερα τώρα. Με βοηθούν πολύ στο νοσοκομείο. Μπορώ να σηκωθώ και να περπατήσω λίγο με τη βοήθεια της κόρης μου» δήλωσε η Ναταλία Πάστερνακ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50