search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Νέες κινητοποιήσεις των ΜΜΜ

24.01.2011 05:34
Νέες κινητοποιήσεις των ΜΜΜ  - Media

Νέο κύκλο συναντήσεων με τους συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας ξεκινά σήμερα, Δευτέρα ,η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με στόχο την ψήφιση νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση των μεσων μαζικής μεταφοράς εντός του Φεβρουαρίου.

Νέο κύκλο συναντήσεων με τους συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με στόχο την ψήφιση νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση των μεσων μαζικής μεταφοράς εντός του Φεβρουαρίου.

Χθες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του σωματείου των οδηγών της ΕΘΕΛ με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Χ. Τσιόκα, η οποία και ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας  από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της ΕΘΕΛ, Νίκος Κουλουμπαρίτσης, εξέφρασε την αντίθεσή του για τις 640 μετατάξεις οι οποίες προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τη εξυγίανση του ΟΑΣΑ ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι αυξημένες τιμές των εισιτηρίων θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά λαθρεπιβίβασης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στο υπουργείο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο μετρό, το τραμ και του ΗΛΠΑΠ Επίσης, αναμένεται να επισκεφθούν το ΥΠΥΜΕΔ και οι συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ οι οποίοι και θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55