search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Την ενημέρωση των Επιτροπών της Βουλής για το μεταναστευτικό και την συγκροτημένη αντιμετώπισή του ζητεί η ΝΔ

17.06.2015 13:02
Κουμουτσάκος: Ο σύμβουλος του Μπάιντεν για την εξωτερική πολιτική είναι κοντά στις ελληνικές θέσεις - Media

Την κλήση των συναρμόδιων υπουργών στις Επιτροπές της Βουλής, ώστε να ενημερώσουν για το μεταναστευτικό ζήτημα και να γίνει ευρεία συζήτηση για την συγκροτημένη αντιμετώπισή του, ζητεί η ΝΔ.

 

Την κλήση των συναρμόδιων υπουργών στις Επιτροπές της Βουλής, ώστε να ενημερώσουν για το μεταναστευτικό ζήτημα και να γίνει ευρεία συζήτηση για την συγκροτημένη αντιμετώπισή του, ζητεί η ΝΔ.

Τριάντα εννέα βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επιστολή τους – με πρώτο υπογράφοντα τον Γιώργο Κουμουτσάκο – στους προέδρους των Διαρκών Επιτροπών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής Εμπορίου, αιτούνται την άμεση σύγκληση σε κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Ζητούν να παραστούν οι συναρμόδιοι υπουργοί, προκειμένου να υπάρξει πλήρης και έγκυρη ενημέρωση για να γίνει σε βάθος συζήτηση με τα μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Όπως τονίζουν στην επιστολή τους οι βουλευτές της ΝΔ, «λόγω της πολυπλοκότητας, των εσωτερικών, εξωτερικών και ανθρωπιστικών πτυχών του, το μεταναστευτικό ζήτημα απαιτεί συνολική πολιτική, συντονισμό και συνδυασμό μέτρων για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10