search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Αφαίρεση αρμοδιοτήτων από Βαλαβάνη και Μάρδα

18.06.2015 05:52
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήγε καλεσμένη στη Χρηστίδου και έβαλε τα κλάματα (Video) - Media

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από δύο αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών. Την Νάντια Βαλαβάνη και τον Δημήτρη Μάρδα.

 

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από δύο αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών. Την Νάντια Βαλαβάνη και τον Δημήτρη Μάρδα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού, αφαιρούνται οι αρμοδιότητες για «τα ερωτήματα και τις αποφάσεις για την επιλογή, προαγωγή, τοποθέτηση, μετακίνηση, απόσπαση, μετάθεση και μετάταξη υπαλλήλων των υπηρεσιακών μονάδων» μιας σειράς δημοσίων φορέων όπως είναι:

-Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπουργείου Οικονομικών του Αυτοτελούς τμήματος Στρατηγικής, Προγραμματισμού και Διαχείρισης Έργων, του Αυτοτελούς Τμήματος Ασφαλείας, του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης και της Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών και Υπηρεσιών Πληροφορικής Επικοινωνιών. 

-Της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και των υπαγόμενων σε αυτήν υπηρεσιών. 

-Της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και των υπαγόμενων σε αυτήν υπηρεσιών. 4. Της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και των υπαγόμενων σε αυτήν υπηρεσιών με την επιφύλαξη της απόφασης Ανάθεσης Αρμοδιοτήτων στον Υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη. 

-Της εποπτείας των παρακάτω νομικών προσώπων: α) της Επιτροπής Ολυμπίων και κληροδοτημάτων, β) της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων, γ) του Βαρβακείου Ιδρύματος, δ) τού Ειδικού Ταμείου Ελέγχου και Ποιότητας Αλκοόλης και Αλκοολούχων ποτών, ε) της Ελληνικό Α.Ε., στ) της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, ζ) του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Από τις αποφάσεις δεν προκύπτει ποιος αναλαμβάνει τις παραπάνω αρμοδιότητες.

Πηγή: capital.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10