search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:54
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Δεν κάνω πίσω, γιατί θα με χωρίσει η Μπέτυ», λένε οι Times

18.06.2015 06:18
Η «συγγνώμη» του Νίκου Δήμου για την... κνίτισα Περιστέρα- Διέγραψε το tweet - Media

Και τον «προσωπικό λόγο» που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τόση αφοσίωση του, στον αγώνα για την επίτευξη συμφωνίας και στις διαπραγματεύσεις αποκαλύπτουν οι The Times.

 

Και τον «προσωπικό λόγο» που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τόση αφοσίωση του, στον αγώνα για την επίτευξη συμφωνίας και στις διαπραγματεύσεις αποκαλύπτουν οι The Times.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αποκαλύψει ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει πως θα τον αφήσει αν κάνει συμφωνία με τους δανειστές που θα απομακρύνει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Το τρικ της υπόθεσης; Οι Times επικαλούνται σχετικές «δηλώσεις» του Φρανσουά Ολάντ, στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Le Canard Enchaîné, γνωστή για την ανατρεπτική της προσέγγιση σε πολλά ζητήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με την (σατιρική και χιουμοριστική, ξαναλέμε)  Le Canard Enchaîné, ο Ολάντ φέρεται να δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι αν κάνει πίσω σε πολλά από τα αιτήματα των δανειστών, δεν ριψοκινδυνεύει μόνον τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διακινδυνεύει να χάσει και τη σύζυγό του, η οποία κινείται ακόμη πιο αριστερά.

Το αν αυτά ειπώθηκαν όντως ή αν η γαλλική εφημερίδα «τρολάρει» μένει να διευκρινιστεί. Όπως επίσης και η αναπαραγωγή του θέματος από τους Times και στη συνέχεια από τα ελληνικά ΜΜΕ.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μαζί από τα σχολικά τους χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Τον 4χρονο Παύλο και τον μόλις δύο ετών Ερνέστο-Ορφέα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:54