search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:50
MENU CLOSE

Καλούν Προβόπουλο, Παπακωνσταντίνου και Παπαθανασίου στην εξεταστική για τα μνημόνια

18.06.2015 09:53
Καλούν Προβόπουλο, Παπακωνσταντίνου και Παπαθανασίου στην εξεταστική για τα μνημόνια - Media

Επικαιροποίησε τη λίστα μαρτύρων η Εξεταστική για μνημόνια, που σε αυτή τη φάση εξετάζει το έλλειμμα του 2009, καλώντας Γ.Προβόπουλο και Γ.Παπακωνσταντίνου.

 

Ντάλα καλοκαίρι καλούνται να βρεθούν στην στενή αίθουσα που συνεδριάζει η εξεταστική επιτροπή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Προβόπουλος αλλά και ο Γιάννης Παπαθανασίου, υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή – αν και η εξεταστική διερευνά την περίοδο μετά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο.  

Ειδικότερα, ο σχεδιασμός προβλέπει την κλήση στις 7 Ιουλίου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Στις 8 Ιουλίου καλείται ο τελευταίος υπουργός Οικονομικών του Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Παπαθανασίου και στις 9 Ιουλίου καλείται από την εξεταστική επιτροπή να καταθέσει ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49