search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35
MENU CLOSE

«Μένουμε Ευρώπη»: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του συμβιβασμού με τους δανειστές

18.06.2015 17:53
«Μένουμε Ευρώπη»: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του συμβιβασμού με τους δανειστές - Media

Συγκέντρωση υπέρ του άμεσου συμβιβασμού με τους δανειστές, υπό τον τίτλο «Μένουμε Ευρώπη», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα. 

Συγκέντρωση υπέρ του άμεσου συμβιβασμού με τους δανειστές, υπό τον τίτλο «Μένουμε Ευρώπη», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα. 

Οι συγκεντρωμένοι ανέβηκαν στο περιστύλιο της Βουλής, φέροντας Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες.

Κυριαρχούν πανό υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, ενώ πλακάτ καταγγέλλει «σταλινισμό» στην Ελλάδα.

Στο κάλεσμα της εκδήλωσης μέσω facebook αναφέρεται:

«Η συγκέντρωση αγωνίας και διαμαρτυρίας, μερικές μέρες (ή και ώρες) πριν φθάσει στο αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Ε.Ε., θα γίνει σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση. 

Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:35