17/10/2019 19:59:32

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας - Media

Στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) στο Στρασβούργο, προβλέπεται να απευθυνθεί με ομιλία του ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Τρίτη.

Την πληροφορία έδωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος του ΣτΕ κατά την τακτική συνέντευξη τύπου πριν από την Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της ερχόμενης εβδομάδας 22-26 Ιουνίου.

Η παρέμβαση του Α. Τσίπρα προβλέπεται για τις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους βουλευτές της Συνέλευσης. Η πληροφορία δόθηκε με μια σχετική επιφύλαξη πιθανής αλλαγής, λόγω της έκτακτης συνάντησης Κορυφής τη Δευτέρα για την Ελλάδα και των πιθανών σημαντικών εξελίξεων.

Το ΣτΕ είχε από καιρού απευθύνει πρόσκληση προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, η πρωτοβουλία όμως για την παρέμβασή του στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη προγραμματίσθηκε εκτάκτως ύστερα από ελληνικό αίτημα, για αυτό και δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στο επίσημο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο πρωινό της Τρίτης (11-12 ώρα Ελλάδας) πρόκειται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.