search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:09
MENU CLOSE

49 βουλευτές προτείνουν στη Ζωή το χρέος να… «εισαχθεί» στην Ολομέλεια!

19.06.2015 16:50
49 βουλευτές προτείνουν στη Ζωή το χρέος να... «εισαχθεί» στην Ολομέλεια! - Media
Το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει, με επιστολή του, στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να πραγματοποιηθεί συζήτηση στην Ολομέλεια των αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

 

Το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει, με επιστολή του, στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να πραγματοποιηθεί συζήτηση στην Ολομέλεια των αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους οι 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες και τάσεις του κόμματος, «μετά τη δημοσιοποίηση των προκαταρκτικών πορισμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος της πατρίδας μας από τα οποία προκύπτει ότι για το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους είναι μη νόμιμο, απεχθές, δεν ευθύνεται ο λαός μας για αυτό και επιπλέον είναι αποτέλεσμα της μετατροπής της κρίσης των ιδιωτικών τραπεζών σε κρίση δημοσίου χρέους της χώρας μας με στόχο κυρίως την διάσωση των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών».

«Προτείνουμε να συνυπογραφεί η πρόταση ώστε να γίνει συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής ώστε να συζητηθούν τα αποτελέσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέους της χώρας μας και να ενισχυθεί η απαίτηση και ο αγώνας της κυβέρνησης και του Ελληνικού Λαού για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», σημειώνουν οι βουλευτές στην πρόταση τους.

Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές: Θανάσης Πετράκος, ΘωμάςΚώτσιας, Στέφανος Σαμοΐλης, Κυριακή (Βούλα) Τεκτονίδου, Ευγενία Ουζουνίδου, Γιώργος Ουρσουζϊδης, Κώστας Ζαχαριάς, Ευαγγελία (Λίτσα) Αμμανατίδου, Ευαγγελία Βαγιωνάκη, Μερόπη Τζούφη, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Στάθης Λεουτσάκος, Κριτσωτάκης Μιχάλης, Ηλίας Ιωαννίδης, Έλενα Ψαρρέα, Κατερίνα Παπανάτσιου, Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, Γιάννης Σταθάς, Δημήτρης Κοδέλας, Γιάννης Δέδες, ΧρήστοςΣμίας, Ελένη Σωτηρίου, Μαρία Κανελλοπούλου, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ψυχογιός, Κώστας Λαπαβίτσας, Μάριος Κάτσης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Φρόσω Καρασαρλίδου, Στάθης Γιαννακίδης, Ραχήλ Μακρή, Θανάσης Σκούμας, Συρμαλένιος Νίκος, ΓιώργοςΚαΐσας, Σωκράτης Φάμελλος, Νεκτάριος Σαντορινιός, Ηλίας Καματερός, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Φωτεινή Βακη, Ζήσης Ζαννας, Δελημητρος Κώστας, Βασίλης Χατζηλαμπρου, Τσανακα Αλεξάνδρα, Νατάσσα Γκαρα, Κώστας Μπαρκας, Αποστολης Καραναστασης.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33