search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Την έθεσαν σε διαθεσιμότητα γιατί μάθαινε τους μαθητές της να πίνουν… τεκίλα!

19.06.2015 16:58
Πώς να πίνετε τεκίλα σαν Μεξικάνοι - Media

Η Τερέζα Ερνάντες, μια καθηγήτρια χημείας στο Μεξικό, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη δουλειά της μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να διδάσκει στους μαθητές της πώς να πίνουν… τεκίλα

 

Η Τερέζα Ερνάντες, μια καθηγήτρια χημείας στο Μεξικό, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη δουλειά της μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να διδάσκει στους μαθητές της πώς να… πίνουν τεκίλα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας Πουέμπλα.

Η Ερνάντες δίδασκε σε δημόσιο σχολείο της Πολιτείας αυτής και τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα επ’ αόριστον, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται σε βάρος της για την “ανάρμοστη συμπεριφορά” της μέσα στην τάξη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης η καθηγήτρια μάθαινε στους έφηβους μαθητές να καταπίνουν την τεκίλα “αφού οξυγονωθεί μέσα στο στόμα” και ότι το ποτό καλής ποιότητας θα πρέπει “να αφήνει καλή γεύση” μετά την κατάποσή του.

Στη συνέχεια η καθηγήτρια διακρίνεται να πλησιάζει τους μαθητές της κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι για να τους βάλει να μυρίσουν το περιεχόμενό του ενώ παράλληλα εξηγεί πώς να… παραγγέλνουν το ποτό και να εξακριβώνουν την ποιότητά του.

Στο Μεξικό απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών να καταναλώνουν αλκοόλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:19