search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:41
MENU CLOSE

Η Κέιτι Πέρι δηλώνει… ερωτευμένη με την Ελλάδα (Photos)

22.06.2015 07:35
Η Κέιτι Πέρι δηλώνει... ερωτευμένη με την Ελλάδα (Photos) - Media

«Ελλάδα, ήσουν έρωτας με την πρώτη ματιά» έγραψε χαρακτηριστικά η ποπ σταρ, Κέιτι Πέρι, που κάνει διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.

 

«Ελλάδα, ήσουν έρωτας με την πρώτη ματιά» έγραψε χαρακτηριστικά η ποπ σταρ, Κέιτι Πέρι, που κάνει διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια κάνει το γύρο των ελληνικών νησιών με το σκάφος της. Για λίγες μέρες βρέθηκε στη Μύκονο απ’όπου ανέβασε πολλές φωτογραφίες στο προσωπικό της site, ενώ τριγυρνάει με την οικογένεια της στα σοκάκια του νησιού.

Η  διάσημη τραγουδίστρια μετά τη Μύκονο  επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και τη Σέριφο και από ότι φαίνεται έμεινε ενθουσιασμένη από την ομορφιά των ελληνικών νησιών, αφού δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες, γράφοντας συνεχώς κολακευτικά σχόλια για τη χώρα μας.

Η Κέιτι Πέρι πέραν από τις φωτογραφίες με τα χαρακτηριστικά άσπρα σπίτια των Κυκλάδων, τις εκκλησίες και το ηλιοβασίλεμα στην Οία, έδειξε και το πεντικιούρ που της έκαναν στην Ελλάδα για να μην την πιάνει το μάτι, ενώ «ανέβασε» στο Instagram και φωτογραφία της με βραχιολάκια για να μην την ματιάζουν.

«Ανέβασε» όμως και βίντεο με μία θαλαμηγό, κάτω από το οποίο σχολίασε «σπίτι μου, σπιτάκι μου» και ανέφερε ότι είναι στο … δρόμο για τη Ρόδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:39