search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:40
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

22.06.2015 15:40
Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ - Media

Διαβάστε ποια στάση ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων του πέους, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σε περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε τρία νοσοκομεία, σύμφωνα με ερευνητές στη Βραζιλία.

 

Η στάση με την γυναίκα από πάνω ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων του πέους, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σε περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε τρία νοσοκομεία, σύμφωνα με ερευνητές στη Βραζιλία.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει γιατί στη συγκεκριμένη στάση η γυναίκα ελέγχει το πέος με το βάρος του σώματός της και είναι δύσκολο να σταματήσει έγκαιρα όταν ο τρόπος διείσδυσης είναι λανθασμένος.

Στον αντίποδα, η ασφαλέστερη στάση στο σεξ αποκαλύφθηκε ότι είναι η «ιεραποστολική».

Οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 44 ανδρών σε τρία νοσοκομεία της Βραζιλίας, οι οποίοι είχαν υποστεί κάταγμα στο πέος τους κατά την διάρκεια του σεξ.

Οι μισοί από τους ασθενείς ανέφεραν ότι άκουσαν ένα χαρακτηριστικό «κρακ» και ότι στη συνέχεια υπέφεραν από αβάσταχτο πόνο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:40