search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Μετά τη «Μικρά Αγγλία» ο Π.Βούλγαρης επιστρέφει στην Άνδρο

23.06.2015 06:47
Οργισμένος Βούλγαρης για την σύλληψη Ινδαρέ: Ασύλληπτο ότι τον συνέλαβαν στην κατάληψη της Ματρόζου  - Media

Στο νησί που του προσέφερε το φυσικό σκηνικό για την «Μικρά Αγγλία», επιστρέφει ο Παντελής Βούλγαρης.

 

«Η Άνδρος μας τροφοδοτεί -την οικογένεια μου και εμένα- επί 25 χρόνια με τα υπέροχα καλοκαίρια, το αεράκι της, τα τζιτζίκια, τα σύκα , τις παραλίες και έναν υπόγειο πολιτισμό αναγνωρισμένο, βέβαια, από τον Εμπειρίκο, τον Καραγάτση, τον Πολέμη που ζει μέσα από τις αφηγήσεις των ανθρώπων της».

Στο νησί που του προσέφερε το φυσικό σκηνικό για την «Μικρά Αγγλία», επιστρέφει ο Παντελής Βούλγαρης. Αυτή τη φορά όχι για κάποια καινούργια ταινία αλλά επειδή ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του νεοσύστατου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου, που θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 30 Αυγούστου, σε ένα νεότευκτο υπερσύγχρονο ανοικτό θέατρο-πέταλο, 900 θέσεων, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου με συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα-Γιάννη Μηλιώκα και θα συνεχιστούν με «Τρωάδες» από το Εθνικό Θέατρο (12/8), «Αχαρνής» (17/8), συναυλία της Κατερίνας Πολέμη (20/8) και τέλος, τη Δήμητρα Γαλάνη με το κουαρτέτο Chronos (25/8).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:00