search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53
MENU CLOSE

ΣΟΚ: μεθυσμένος οδηγός μαχαιρώνει μέχρι θανάτου αστυνομικό μέσα στο περιπολικό (Video)

23.06.2015 10:33
ΣΟΚ: μεθυσμένος οδηγός μαχαιρώνει μέχρι θανάτου αστυνομικό μέσα στο περιπολικό  (Video)  - Media

Το περιστατικό έχει σοκάρει όλη τη Ρωσία. Μεθυσμένος οδηγός μαχαιρώνει μέχρι θανάτου αστυνομικό, πατέρα 2 παιδιών, μέσα στο περιπολικό. 

 

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από την εσωτερική κάμερα περιπολικού στη Ρωσία. Δυο αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 38χρονο μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος είχε προηγουμένως προκαλέσει ατύχημα. Έκαναν όμως ένα τραγικό λάθος. Δεν τον έψαξαν πριν τον βάλουν στο περιπολικό και όχι μόνο αυτό, δεν του πέρασαν ούτε χειροπέδες. Ο μεθυσμένος είχε πάνω του κρυμμένο ένα τεράστιο μαχαίρι. Κάποια στιγμή που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο τμήμα, εκείνος με αστραπιαία κίνηση βγάζει το μαχαίρι και σφάζει ζωντανό με πολλαπλά χτυπήματα στο λαιμό, τον αστυνομικό, οδηγό του περιπολικού. 

Το περιστατικό συνέβη στην κωμόπολη Kharlovo στην περιοχή Altai Krai της Ρωσίας. Ο αστυνομικός οδηγός κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο παρά το γεγονός ότι ο δράστης του είχε καταφέρει τόσα χτυπήματα που του είχε κόψει το λαιμό, βγήκε από το όχημα περπάτησε λίγα βήματα και σωριάστηκε νεκρός στην άσφαλτο. Ο Aleksandr Lyamkin, ήταν 34 ετών και υπηρετούσε στην τοπική αστυνομία. Ήταν πατέρας ενός 11χρονου αγοριού και ενός 5χρονου κοριτσιού. Ο 38χρονος δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53