search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Η Ευρώπη των συναυλιών

23.06.2015 10:48
Η Ευρώπη των συναυλιών  - Media

Στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς το Σάββατο, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και με εισιτήρια που ξεκινούσαν από 48 ευρώ κι έφταναν στα 98 ευρώ, μαζεύτηκαν  άνετα  30 χιλιάδες θεατές. 

 

Στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς το Σάββατο, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και με εισιτήρια που ξεκινούσαν από 48 ευρώ κι έφταναν στα 98 ευρώ, μαζεύτηκαν  άνετα  30 χιλιάδες θεατές. Για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρώπη με τους καλυτέρους υπολογισμούς μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα λιγότεροι, ενώ στην φιλοκυβερνητική διαδήλωση – που ήταν και υπέρ και …κατά της Ευρώπης ταυτόχρονα – ήταν ακόμα  λιγότεροι οι συμμετέχοντες. Τελικά, η μουσική, εκτός από το ότι κοστίζει κάτι παραπάνω για τις εποχές που ζούμε, μας ενώνει!  

Και μια και μιλάμε για τον Ρόμπι Γουίλιαμς που είναι μεγάλος καλλιτέχνης, αυτό είναι ελπιδοφόρο με την έννοια ότι και αυτή η συναυλία, (και γενικά  η μουσική που ακούμε και μας συνεπαίρνει η οποία είναι ευρωπαϊκή, και προέρχεται από μια τεράστια μουσική παράδοση…) μπορεί να εκληφθεί ως μια ακόμη ψήφος υπέρ της Ευρώπης  του πολιτισμού, της Ευρώπης της δημοκρατίας, της Ευρώπης των ελεύθερων συναυλιών και συνειδήσεων!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19