search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Στάθης Δρογώσης

24.01.2011 12:26
Στάθης Δρογώσης - Media

Έχει έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, που λέγεται «Όμορφη ζωή». Η είδηση βέβαια, δεν είναι μόνο αυτή, ούτε ότι θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά ζωντανά από τις 23 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στο Club του «Σταυρού του Νότου».

Έχει έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, που λέγεται «Όμορφη ζωή». Η είδηση βέβαια, δεν είναι μόνο αυτή, ούτε ότι θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά ζωντανά από τις 23 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στο Club του «Σταυρού του Νότου». Η είδηση είναι ότι ο Δρογώσης είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που ακολουθεί την πολιτική που εγκαινίασαν οι «Radiohead» πριν από τέσσερα χρόνια όταν απε­λευθέρωσαν μέσω ίντερνετ τον δίσκο τους. Το ίδιο κάνει τώρα και ο ο Δρογώσης, που διακινεί το προϊόν του μέσω του site του (www. stathisdrogosis.gr), εγκαινιάζοντας παράλληλα την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, «Antelma». Για να καταφέρει, μάλιστα, να ξεκόψει από την επίσημη δισκογραφία έπρεπε να περάσει έναν νομικό γολγοθά. Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Οι εναλλακτικές απόκτησης του δίσκου είναι πολλές: Δωρεάν κατέβασμα ολόκληρου του δίσκου σε μορφή mp3, κατέβασμα σε συμβολική τιμή μαζί με artwork και στίχους, παραγγελία μέσω πιστωτικής ή αντικαταβολής. Και για τους παραδοσιακούς μουσικόφιλους, η «Όμορφη ζωή», υπάρχει και στα δισκοπωλεία. Αλήθεια, οι δισκογραφικές το παίρνουν άραγε το μήνυμα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:53