search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

24.01.2011 12:28
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Media

Ένα όνομα, μια ιλουστρασιόν, σπονδυλωτή μες τα χρόνια τηλεοπτική ιστορία… Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ένας τηλε-ήρωας σε πάμπολλα επεισόδια, με απαγορευμένους έρωτες, πιπεράτες σκηνές και ατσαλάκωτη… απόγνωση στο εγωπαθές βλέμμα του.

Ένα όνομα, μια ιλουστρασιόν, σπονδυλωτή μες τα χρόνια τηλεοπτική ιστορία… Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ένας τηλε-ήρωας σε πάμπολλα επεισόδια, με απαγορευμένους έρωτες, πιπεράτες σκηνές και ατσαλάκωτη… απόγνωση στο εγωπαθές βλέμμα του. Ναι, βέβαια! Είναι το… τηλε-παιδί- θαύμα, που κατάφερε να προσφέρει την αποχαύνωση σε μεγάλη μερίδα τηλε-πολιτών, λειτουργώντας σαν παυσίπονο γενικής χρήσης. Μα απ’ το Φεβρουάριο τέλειωσαν τα ψέματα! Οι μεγάλες… αποκαλύψεις θα γίνουν επί σκηνής θεά­τρου Βρετάνια, εκεί όπου θα εμφανιστεί ως άλλος Αμαντέους- σίγουρα άλλος και εντελώς διαφορετικός από το παιδί -θαύμα της πα­γκόσμιας μουσικής ιστορίας. Παρακολουθώντας ένα βίντεο από τις πρόβες της παράστασης, δεν… χορταίνουμε να απολαμβάνουμε την άριστη ποιότητα της κόμης του. Σαν να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση ενός σαμπουάν που όμως δεν αποκαλύπτεται η φίρμα του. Τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα… Γιατί άραγε η μουσική του Μότσαρτ να γίνεται ‘’χαλί να με πατήσεις’’ στις υπέρμετρες φιλοδοξίες ενός τηλε-αστέρα… μια χρονιά που βρίσκει τους Έλληνες θεατρόφιλους να μετρούν ευρώ το ευρώ τα αποθεματικά τους για τη ν εξα­σφάλιση μιας απογευματινής ψυχαγωγικής διεξόδου;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56