search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Ελένη Βιτάλη

24.01.2011 13:15
Ελένη Βιτάλη - Media

Η φωνή της δεν χρειάζεται συστάσεις. Ούτε η ίδια, αφού είναι μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της τελευταίας εικοσαετίας. Η Βιτάλη έχει περάσει πολλά για να φτάσει μέχρι εδώ. Θριάμβους, αποσύρσεις, μοναξιές, ψυχικές περιπέτειες.

Η φωνή της δεν χρειάζεται συστάσεις. Ούτε η ίδια, αφού είναι μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της τελευταίας εικοσαετίας. Η Βιτάλη έχει περάσει πολλά για να φτάσει μέχρι εδώ. Θριάμβους, αποσύρσεις, μοναξιές, ψυχικές περιπέτειες. Μα κάθε φορά που ξανάρχεται κοντά μας πιάνει το νήμα απ’ την αρχή, ενώνει αποστάσεις, εμπειρίες και περιπέτειες και καταθέτει ξανά τη ζωή της μπρο­στά μας, γυμνή, αφτιασίδωτη, ολόκληρη. «Άφησα τη φωνή μου ζωντανή, με τα καλά και τα κακά της. Ανθρώπινη», έχει πει. Χωρίς να παίξει ποτέ παιχνίδια δημοσιότητας, χωρίς να αφεθεί ποτέ στα χέρια άλλων για να «πλασάρουν» την καριέρα της, η Βιτάλη χάνεται και εμφανίζεται μέσα από σύννεφα καπνού και μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί της απ’ το σαντούρι του πατέρα της στα πανηγύρια μέχρι το ιστορικό Κύτταρο, στην οδό Ηπείρου. Εκεί, παρατείνει τις επιτυχημένες φετινές εμφανίσεις της και μας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να την απολαύσουμε. Ορισμένους ανθρώπους, λίγους, η οικονομική κρίση δεν μπορεί να τους αγγίξει. Με ορισμένους ανθρώπους, λίγους, μπορούμε να την αντέξουμε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37