01/04/2020 09:18:29

Μάρα Ζαχαρέα: Ήταν πολύ άσχημη η συνεργασία μου με τη Στάη - Δεν θέλω να τη θυμάμαι!

Μάρα Ζαχαρέα: Ήταν πολύ άσχημη η συνεργασία μου με τη Στάη - Δεν θέλω να τη θυμάμαι! - Media

 

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και την Έλλη Στάη μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο περιοδικό Crash η Μάρα Ζαχαρέα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχα μία εξαιρετική συνεργασία και όταν ήμασταν μαζί στον Alpha και τώρα στο Star (…). Με το άλλο πρόσωπο που έχω συμπέσει στον αέρα ενός δελτίου είναι με την Έλλη Στάη, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ενάμιση μήνα περίπου είχε κρατήσει. Και ήταν μία συνεργασία πάρα πολύ άσχημη που δεν θέλω να τη θυμάμαι καθόλου.

Πρέπει να πω ότι υπήρξαν αρκετοί συνάδελφοι, γιατί ήταν δική μου ιδέα να έρθει η Έλλη Στάη στον Alpha και να συνεργαστούμε, που μου είπαν:

“Γιατί το κάνεις αυτό'; “Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα'; “Θα περάσεις πάρα πολύ άσχημα, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δύσκολος. Δεν βλέπεις τι έγινε στον Ant1 με τον Ευαγγελάτο';

Εγώ όμως ήμουν καλοπροαίρετη να το πω, ρομαντική να το πω, τα θεώρησα υπερβολές… Εκ των υστέρων, βέβαια, ήρθαν όλοι αυτοί και μου έλεγαν δικαιωμένοι “Είδες που σου τα λέγαμε';»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.