search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Έχει γίνει party animal (Photos)

25.06.2015 09:26
Είναι σταρ και πλούσια, αλλά οι άντρες δεν την θέλουν (Photos) - Media

Σαν να ζωήρεψε τελευταία η Τζένιφερ Λόρενς. Δεν είναι και λίγο βέβαια, στα 24 να θεωρείσαι μια ακριβοπληρωμένη και περιζήτητη σταρ του Χόλιγουντ. 

 

Σαν να ζωήρεψε τελευταία η Τζένιφερ Λόρενς. Δεν είναι και λίγο βέβαια, στα 24 να θεωρείσαι μια ακριβοπληρωμένη και περιζήτητη σταρ του Χόλιγουντ. Από την άλλη όμως, σε αυτή την ηλικία σίγουρα έχει ενέργεια και όρεξη να διασκεδάσει, ακόμα κι αν οι παπαράτσι καραδοκούν.

Σε μια έξοδο της σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ανακάλυψε μία νέα χρήση των chopsticks. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα έκανε κάτι σαν κυνόδοντες…Τα είχε στο στόμα της ακόμα κι όταν βγήκε από το εστιατόριο. Τραγουδούσε και χόρευε στους δρόμους, κάνοντας φανερό ότι διασκέδαζε με την ψυχή της.

Την ίδια στιγμή που αυτή διασκέδαζε πάντως, ο φημολογούμενος σύντροφος της Κρις Μάρτιν, κυκλοφορούσε με την Κάιλι Μινόγκ. Αυτός όμως, που έλειπε από τις φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς ήταν η «σκιά» της, δηλαδή ο κούκλος σωματοφύλακας της. Ίσως τον «σχόλασε» κι αυτόν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26