search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία εργαζομένων στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης-Ζητούν δεδουλευμένα και ανάκληση απολύσεων

25.06.2015 20:13
Ελεύθεροι με εγγύηση λιμενάρχης και πλοηγοί για την υπόθεση διαφθοράς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης - Media

Διαμαρτυρία έξω από τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης έκαναν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο “Διακονία” ζητώντας ανάκληση απολύσεων και καταβολή δεδουλευμένων.

 

Διαμαρτυρία έξω από τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου “Διακονία”, που ανήκει στην μητρόπολη, ζητώντας να ανακληθούν οι τρεις απολύσεις που έγιναν από τη διοίκηση του τον περασμένο Οκτώβριο, και να εξοφληθούν δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών.

Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν για συμπαράσταση και συνδικαλιστές του ΣΕΤΕΠΕ που ανήκει στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Στο ξενοδοχείο απασχολούνται δεκατέσσερεις εργαζόμενοι, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τις θέσεις εργασίας τους, επειδή το ξενοδοχείο έχει σταματήσει να δέχεται κρατήσεις. Ακόμη, διεκδικούν να συνεχίσουν να εργάζονται στο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα της μητρόπολης, τμήμα του οποίου είναι το ξενοδοχείο, ακόμη κι εάν σταματήσει η λειτουργία του τελευταίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:36