search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28
MENU CLOSE

Η sexy Βαλεντίνα, ψαρεύει, και προκαλεί αντιδράσεις (Photo)

26.06.2015 06:38
Η sexy Βαλεντίνα, ψαρεύει, και προκαλεί αντιδράσεις (Photo)  - Media

Είναι όμορφη, είναι νέα, είναι κάτοχος ρεκόρ στο ψαροντούφεκο: «αντιμετωπίζω κάθε μέρα τον σεξισμό» θα πει.

Είναι όμορφη, είναι νέα, είναι κάτοχος ρεκόρ στο ψαροντούφεκο: «αντιμετωπίζω κάθε μέρα τον σεξισμό» θα πει. 

Είναι μια από τις λίγες γυναίκες που βουτάει σε βαθιά νερά και ασχολείται με το ψαροντούφεκο. Κατέχει μάλιστα και το παγκόσμιο ρεκόρ. Η ζωή της όμως όπως λέει η ίδια είναι μια κόλαση, αφού έχει να αντιμετωπίσει τον σεξισμό (λόγω της εμφάνισης της), αλλά και τις ύβρεις από διάφορους ακτιβιστές.

Οι ακτιβιστές την φωνάζουν «δολοφόνο» οι διάφοροι άνδρες της πετάνε σεξιστικά υπονοούμενα και όχι μόνο όποτε ετοιμάζεται να βουτήξει. Έχει γυρίσει όλον τον κόσμο για να ικανοποιήσει το πάθος της. Να βουτάει σε βαθιά νερά με τις ώρες και να βρίσκει ψάρια…

Λατρεύει να φωτογραφίζει τη δουλειά της και τις φωτογραφίες τις ανεβάζει στη σελίδα της στο facebook. Εκεί αμέσως μετά από κάθε ανάρτηση ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι μεν την αποκαλούν δολοφόνο, οι δε «όμορφο γκομενάκι»

Η Βαλεντίνα Τόμας μίλησε στη mailonline και ήταν αποκαλυπτική: «Κάποιοι άνθρωποι με αποκαλούν δολοφόνο. Αντιμετωπίζω τον σεξισμό αλλά και το μίσος. Βέβαια έχω δεχτεί και πολλές διαδικτυακές προτάσεις γάμου, κάτω από κάθε φωτογραφία που αναρτώ στο facebook».

Πριν από 2 χρόνια το 2013, η Βαλεντίνα έσπασε στον Ατλαντικό 5 μίλια έξω από τα νησιά της Αποκάλυψης, το παγκόσμιο ρεκόρ υποβρυχίου ψαρέματος με ένα τεράστιο ψάρι που καμάκωσε.

Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που έχει κινδυνεύσει πραγματικά: «Ξέρετε πως νιώθεις όταν έχεις καμακώσει ένα μεγάλο ψάρι, η θάλασσα έχει γεμίσει αίμα και γύρω σου να κολυμπούν καρχαρίες;»

Η ίδια πάντως στον λογαριασμό της διευκρινίζει πως ότι σκοτώνει δεν το κάνει μόνο για να σκοτώσει και να νιώσει ευχαρίστηση: «Αμέσως μετά ότι καμακώνω το μαγειρεύω και το τρώω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28