search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Πετράκος: «Δεν είμαστε οπαδοί του “Βασίλη, κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης”»

26.06.2015 09:57
Γρηγόρης Πετράκος για την εισαγγελική παρέμβαση: «Ούτε στη δικτατορία δε συμβαίνουν αυτά» (Videos) - Media

Τη δική του απάντηση στο «game is over» του Ντόναλντ Τουσκ προς τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος μιλώντας στη Βουλή.

 

Τη δική του απάντηση στο «game is over» του Ντόναλντ Τουσκ προς τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος μιλώντας στη Βουλή.

«Η Ελλάδα δεν είναι ψωροκώσταινα. Αυτή η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεολογικούς προγόνους, μεγάλους αγωνιστές, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι Ψωροκώσταινα. Ένας από αυτούς ήταν ο Δημήτρης Μπάτσης, ο οποίος δολοφονήθηκε από το παρακράτος τη μετεμφυλιακή περίοδο. Αυτή η χώρα έχει δυνατότητες. Μπορεί να ζήσει και να επιβιώσει», σημείωσε ο Θανάσης Πετράκος μιλώντας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. 

Επιπλέον, από την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για μια Ελλάδα που μπορεί να «επιβιώσει» και να «μεγαλουργήσει» μόνη της, φαίνεται ότι στα ενδοτερα της ΚΟ του κυβερνόντος κόμματος υπάρχει μια μεγάλη ομάδα βουλευτών που επιθυμούν την σύγκρουση και την ρήξη με τους δανειστές.

«Δεν είμαστε οπαδοί του Βασίλη, κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης. Κουβαλάμε αποσκευές αυτών που αγωνίζονται και δεν διστάζουν να προχωρήσουν μόνοι τους σε έναν σκληρό κόσμο. Αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε και η Ελλάδα να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πετράκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:59