search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Η… αφέντρα Λαγκάρντ και ο σκλάβος Τσίπρας (Photo)

26.06.2015 10:27
Liberation: Κύριε Μακρόν βοηθήστε τους Έλληνες  - Media

Την Κριστίν Λαγκάρντ σε ρόλο… αφέντρας και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γυμνό, δεμένο και γονατιστο απεικονίζει το σκίτσο του Νικολά Βαντό.

 

Την Κριστίν Λαγκάρντ σε ρόλο… αφέντρας και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γυμνό, δεμένο και γονατιστο απεικονίζει το σκίτσο του Νικολά Βαντό, της L’Echo.

Το σκίτσο ανέβασε στο twitter ο ανταποκριτής της εφημερίδας «Liberation», Ζαν Κατρεμέρ, και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

 

Η Κριστίν Λαγκάρντ με μαύρο κορμάκι, μαύρες ζαρτιέρες, μαύρα γάντια και ψηλές μαύρες μπότες. Δεν λείπει και το σήμα κατατεθέν της, ένα φουλάρι περασμένο από το λαιμό της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το φουλάρι παραπέμπει στην ελληνική σημαία, καθώς είναι γαλάζιο και φέρει το σήμα του ΔΝΤ γραμμένο με λευκά γράμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας φοράει κολάρο με αλυσίδα περασμένη στη ζώνη της επικεφαλής του ΔΝΤ. 

Ο διάλογος στο σκίτσο είναι ο εξής: «Κοίτα αφέντρα. Τα έβγαλα όλα. Είμαι γυμνός», λέει ο Αλέξης Τσίπρας με την Κριστίν Λαγκάρντ να του απαντά:  

«Eίπα. Μέχρι το κόκαλο, Αλέξη…».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:42