search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Ελεύθερα διόδια…

30.01.2011 23:53
oldphotos129612923226.jpg

Αρχίζουν τα όργανα και για τα διόδια της Αττικής Οδού, όπου μέχρι την Πέμπτη είχαν γίνει πολύ λιγότερες κινητοποιή­σεις.

Αρχίζουν τα όργανα και για τα διόδια της Αττικής Οδού, όπου μέχρι την Πέμπτη είχαν γίνει πολύ λιγότερες κινητοποιή­σεις.

Στο άνοιγμα των διοδίων της Αττι­κής Οδού την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου καλεί η δημοτική κίνηση Γαλατσίου «Άλ­λος Δρόμος», παίρνοντας την πρωτο­βουλία για συντονισμό μεταξύ των επι­τροπών, κινήσεων και συλλογικοτήτων της Αττικής. Μια πρώτη διερευνητική συνάντηση επρόκειτο να γίνει χθες στην αίθουσα των τραπεζοϋπαλλήλων στη Σίνα, με τη συμμετοχή της επιτροπής «Ακρίβεια Stop Αττικής» και του «Πα­νελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων», το οποίο στη συνέλευσή του στη Λαμία πριν από λί­γες μέρες έλαβε την απόφαση για τη νέα πανελλαδική κινητοποίηση στις 6 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08