search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:54
MENU CLOSE

Η «δική» μας Αριάν Λαμπέντ στο πλευρό του Μάικλ Φασμπέντερ (Photos)

26.06.2015 11:12
Η «δική» μας Αριάν Λαμπέντ στο πλευρό του Μάικλ Φασμπέντερ (Photos) - Media

Την Αριάν Λαμπέντ την γνωρίσαμε στην ταινία «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη που της χάρισε και το βραβείο Volpi καλύτερης ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Βενετίας

 

Την Αριάν Λαμπέντ την γνωρίσαμε στην ταινία «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη που της χάρισε και το βραβείο Volpi καλύτερης ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Στη συνέχεια, την είδαμε και στις «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά και στην τελευταία του ταινία «Lobster» που είχε ένα λαμπερό καστ με τους Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Λέα Σεϊντού, κ.α.

Η 31χρονη Γαλλίδα, που έχει ζήσει στην Ελλάδα, τώρα κάνει διεθνή καριέρα και πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Μάικλ Φασμπέντερ και της Μαριόν Κοτιγιάρ στο «Assasin’ s Creed» μια διασκευή του video game. Σκηνοθετεί ο Τζάστιν Κερζέλ που υπέγραψε και το πρόσφατο «Μακμπέθ».

Η νεαρή ηθοποιός είχε κερδίσει και βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο για την ταινία «Fidelio (L’ odyssee d’ Alice)».

Η όμορφη Γαλλίδα έχει ζήσει στην πατρίδα της, αλλά και στη Γερμανία και την Ελλάδα. Και οι δύο γονείς της είναι Γάλλοι, ο πατέρας μαθηματικός και η μητέρα καθηγήτρια γερμανικών, αλλά επειδή ήταν φιλέλληνες ήρθαν κάποια στιγμή να μείνουν στην Ελλάδα. Έχει κάνει χρόνια χορό, ενώ σπούδασε θέατρο στη Γαλλία. 

Στο πλευρό του Γιώργου Λάνθιμου αριστερά. Δίπλα του οι Λέα Σεϊντού, Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις στις Κάννες για το «Lobster»

Με τον Γιώργο Λάνθιμο στις Κάννες

Με τον Γιώργο Λάνθιμο και την Αγγελική Παπούλια στα Όσκαρ με την ταινία «Κυνόδοντας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53