search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:10
MENU CLOSE

Η Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Nine» (Photos)

26.06.2015 13:52
Η Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Nine» (Photos) - Media

Μία από τις πολλές πρωταγωνίστριες του μιούζικαλ «Nine» που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας θα είναι η Έλενα Παπαρίζου. 

 

Μία από τις πολλές πρωταγωνίστριες του μιούζικαλ «Nine» που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας θα είναι η Έλενα Παπαρίζου. Ο μοναδικός άντρας θα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και θα περιστοιχίζεται από τις Τάνια Τρύπη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Μπουλέ, κ.α. Το μιούζικαλ θα ανέβει στο Θέατρο Πάνθεον.

Το ομώνυμο μιούζικαλ βγήκε στους κινηματογράφους το 2009 σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο») με ένα –πιο λαμπερό δε γίνεται-καστ : Ντάνιελ ντέι Λιούις, Σοφία Λόρεν, Νικόλ Κίντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Πενέλοπε Κρουζ, Φέργκι, Τζούντι Ντεντς

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Ιταλό σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα της νέας του ταινίας, αλλά δεν έχει καν γράψει το σενάριο. Κάνει έναν απολογισμό της ζωής του σε μια μεγάλη κρίση καλλιτεχνικής απραξίας και έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις γυναίκες του. Σε αυτές θα αναζητήσει τελικά και την έμπνευση.

Το φανταχτερό μιούζικαλ του Ρομπ Μάρσαλ ήταν εμπνευσμένο από στο περίφημο «8 ½» του Φεντερίκο Φελίνι.

Η Έλενα Παπαρίζου θα υποδύεται την Σαραγκίνα, μια πόρνη που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον πρωταγωνιστή από την παιδική του ηλικία. Στην ταινία την είχε υποδυθεί η τραγουδίστρια Φέργκι. 

Τζούντι Ντεντς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Φέργκι, Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Σοφία Λόρεν 

Ο Ντάνιελ ντέι Λιούις ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09