search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Προσπάθειες να καθησυχαστούν οι πολίτες για μετρητά και καύσιμα

27.06.2015 10:10
Προσπάθειες να καθησυχαστούν οι πολίτες για μετρητά και καύσιμα - Media

Με τους πολίτες να κάνουν ουρές στα ΑΤΜ και στα βενζινάδικα, τόσο η ΤτΕ όσο και εκπρόσωποι των βενζινοπωλών επιχειρούν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες.

 

Με τους πολίτες να κάνουν ουρές στα ΑΤΜ και στα βενζινάδικα, τόσο η ΤτΕ όσο και εκπρόσωποι των βενζινοπωλών επιχειρούν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες.

  H Τράπεζα της Ελλάδος καταβάλει κάθε δυντατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η τροφοδοσία των ελληνικών τραπεζών με μετρητά, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιο στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει πρόβλημα επάρκειας τραπεζογραμματίων στις τράπεζες. Σημειώνεται ότι από το πρωί παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα ΑΤΜ των τραπεζών.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα πρατήρια καυσίμων όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι των βενζινοπωλών. Τόσο οι βενζινοπώλες όσο και οι εταιρίες εμπορίας διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα και ότι όλες οι παραγγελίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά.

 Ανέφεραν ότι “αν ένα πρατήριο ξεμείνει αυτό θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12