search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Νέο επεισόδιο στην Βουλή: Αποχώρησαν προσωρινά Σαμαράς και ΚΟ ΝΔ-Αναγνώρισε το «λάθος» της η Ζωή

27.06.2015 21:23
Νέο επεισόδιο στην Βουλή: Αποχώρησαν προσωρινά Σαμαράς και ΚΟ ΝΔ-Αναγνώρισε το «λάθος» της η Ζωή  - Media

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στην ΚΟ της ΝΔ και την Πρόεδρο της Βουλής. Αποχώρησε η ΚΟ της ΝΔ από την ολομέλεια, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς διέκοψε την ομιλία του.

 

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στην ΚΟ της ΝΔ και την Πρόεδρο της Βουλής. Αποχώρησε η ΚΟ της ΝΔ από την ολομέλεια, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς διέκοψε την ομιλία του.

Το όλο επεισόδιο προκλήθηκε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ είχε τελειώσει την ομιλία της από το βήμα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάθισε και πάλι στην θέση της Προέδρου της Βουλής.

Ο Αντώνης Σαμαράς, της θύμισε ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τον κανονισμό της Βουλής και συγκεκριμένα το άρθρο 66. Η ΠτΔ κάλεσε αρκετές φορές τον πρώην πρωθυπουργό, να συνεχίσει την ομιλία του, τον οποίο όμως διέκοπτε η ίδια του η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ζητώντας μετ’ επιτάσεως να φύγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την θέση της Προέδρου.

Τελικώς, ο Αντώνης Σαμαράς διέκοψε την ομιλία του και αποχώρησε μαζί με την ΚΟ της ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τον λόγο ζητώντας να γίνει δεκάλεπτη διακοπή και καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να επανέλθει στην αίθουσα και τον αρχηγό της, να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Έκανε πίσω η Ζωή

Έπειτα από περίπου 15 λεπτά, η Ολομέλεια ξεκίνησε και πάλι τις εργασίες της, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να παραδέχεται το λάθος της και να παραχωρεί την θέση της στον Αλέξη Μητρόπουλο.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29