15/10/2019 15:52:14
28.6.2015

Σαμαράς προς Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα αυτοκτονήσει μαζί σας

Σαμαράς προς Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα αυτοκτονήσει μαζί σας   - Media

 

Σφοδρή επίθεση στον στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμάρας. «Μετά από μια διαπραγμάτευση θέατρο του παραλόγου η κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα παρωδία» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως «αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει ο λαός δεν είναι “ναι” ή “όχι” στα μέτρα της Τρόικα. Αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει ο λαός είναι το “ναι” ή το “όχι” στην Ευρώπη. Ο λαός θα αποφασίσει για "ναι" ή "όχι" στην Ελλάδα και το ευρώ».

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας δεν διαχειρίζεται κάποιο πρόβλημα. «Είναι το πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αποτύχατε σε όλα κ. Τσίπρα. Αποτύχατε με πάταγο» συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «το κόστος αδράνειας Τσίπρα υπολογίζεται σε 4 δισ. κι αν ερωτηθώ το αποδεικνύω» και τόνισε ότι «καλείτε το λαό να εγκρίνει ο ίδιος την αποκοπή του από την ΕΕ».  

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ «ζήτημα χρεωκοπίας δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Μέσα σε πέντε μήνες ισοπεδώσατε την Ελλάδα στην κατηγορία της Ζάμπια». 

«Κάνετε πραξικόπημα, καλείτε τον ελληνικό λαό να εγκρίνει την αποκοπή της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρώπη με ένα δημοψήφισμα παρωδία» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.