search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Σαμαράς προς Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα αυτοκτονήσει μαζί σας

27.06.2015 22:14
Σαμαράς προς Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα αυτοκτονήσει μαζί σας   - Media

Σφοδρή επίθεση στον στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμάρας.

 

Σφοδρή επίθεση στον στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμάρας. «Μετά από μια διαπραγμάτευση θέατρο του παραλόγου η κυβέρνηση Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα παρωδία» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως «αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει ο λαός δεν είναι “ναι” ή “όχι” στα μέτρα της Τρόικα. Αυτό που θα κληθεί να αποφασίσει ο λαός είναι το “ναι” ή το “όχι” στην Ευρώπη. Ο λαός θα αποφασίσει για “ναι” ή “όχι” στην Ελλάδα και το ευρώ».

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας δεν διαχειρίζεται κάποιο πρόβλημα. «Είναι το πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Αποτύχατε σε όλα κ. Τσίπρα. Αποτύχατε με πάταγο» συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «το κόστος αδράνειας Τσίπρα υπολογίζεται σε 4 δισ. κι αν ερωτηθώ το αποδεικνύω» και τόνισε ότι «καλείτε το λαό να εγκρίνει ο ίδιος την αποκοπή του από την ΕΕ».  

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ «ζήτημα χρεωκοπίας δεν υπήρχε, δημιουργήθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Μέσα σε πέντε μήνες ισοπεδώσατε την Ελλάδα στην κατηγορία της Ζάμπια». 

«Κάνετε πραξικόπημα, καλείτε τον ελληνικό λαό να εγκρίνει την αποκοπή της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρώπη με ένα δημοψήφισμα παρωδία» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:56