search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:56
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν εκτέλεσε τον αρχιτέκτονα του νέου αεροδρομίου της Πιονγιάνγκ

28.06.2015 16:29
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν εκτέλεσε τον αρχιτέκτονα του νέου αεροδρομίου της Πιονγιάνγκ - Media

 

Τον αρχιτέκτονα του νέου αεροδρομίου της Πιονγιάνγκ φέρεται να έχει εκτελέσει ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν επειδή δυσαρεστήθηκε για τον σχεδιασμό του κτηρίου.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαφάνιση του αρχιτέκτονα Μα Γουόν Τσου από τον Νοέμβριο του 2014, η οποία συνέπεσε με μια έκθεση που περιγράφει ότι οι ανακαινίσεις στο αεροδρόμιο είχαν ανασταλεί λόγω της δυσαρέσκειας του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σύμφωνα με ασιατική ιστοσελίδα ενημέρωσης, ο αρχιτέκτονας εκτελέστηκε «για διεφθαρμένες πρακτικές και την αποτυχία να ακολουθήσει τις διαταγές του Κιμ Γιονγκ-Ουν».

Το αεροδρόμιο της Πιονγιάνγκ αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1 Ιουλίου και θα δέχεται πτήσεις από την Κίνα και τη Ρωσία, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:56