search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Επεισοδιακή συνέντευξη με… προσωπικούς υπαινιγμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Σία Κοσιώνη (Video)

29.06.2015 20:39
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

Σε μια συνέντευξη που… «έκοβες την ένταση με το μαχαίρι», η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αντάλλαξε «φιλοφρονήσεις» με την Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, φτάνοντας μάλιστα και σε υπαινιγμούς που άπτονται της προσωπικής ζωής της παρουσιάστριας.

 

Σε μια συνέντευξη που… έκοβες την ένταση με το μαχαίρι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αντάλλαξε «φιλοφρονήσεις» με την Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, φτάνοντας μάλιστα και σε υπαινιγμούς που άπτονται της προσωπικής ζωής της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ρώτησε την Πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τα όσα λένε οι πολιτικού αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, για κρυφή ατζέντα και έξοδο από το ευρώ. Εμφανώς αναστατωμένη από την ερώτηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ειρωνικό ύφος, αντέτεινε την ερώτηση: «Εννοείτε τον κ. Μητσοτάκη, τον κ . Μπακογιάννη, την κα Μπακογιάννη; Ποιον εννοείτε;»

Η Σία Κοσιώνη, με ψυχραιμία της απάντηση πως «Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο» προσθέτοντας «Μην απαντάτε με προσωπικούς υπαινιγμούς γυναίκα προς γυναίκα». Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έθεσε θέμα «ασυμβίβαστου» και «σύγκρουσης συμφερόντων».

Το επίμαχο απόσπασμα από το 28:45 και έπειτα:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44