search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Ποιος έδειρε άσχημα τη Χριστίνα Κωλέτσα; (Photos)

30.06.2015 07:55
Ποιος έδειρε άσχημα τη Χριστίνα Κωλέτσα;  (Photos) - Media

Η Χριστίνα Κωλέτσα έχει έντονα σημάδια στο λαιμό. Κάποιος τη χτύπησε άσχημα, την κακοποίησε.

 

Η Χριστίνα Κωλέτσα έχει έντονα σημάδια στο λαιμό. Κάποιος τη χτύπησε άσχημα, την κακοποίησε.

Και δεν είναι μόνο η Χριστίνα Κωλέτσα. Είναι και η Τζόις Ευείδη, , ή Αντιγόνη Κουκουλάκου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Νόνη Δούνια και η και Κόρτνεϊ Πάρκερ.

Όλες τους συμμετέχουν σε ένα project κατά της κακοποίησης και της βίας σε βάρος των γυναικών. Μάλιστα η ομάδα του make up artist, Γιάννη Μαρκετάκη, επιμελήθηκε το μακιγιάζ- εφέ και τις έκανε να δείχνουν όλες θύματα κακοποίησης.

Μοιάζουν όλες σαν να τις έχουν χτυπήσει άσχημα και θέλουν να δώσουν ένα ηχηρότατο μήνυμα να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Ο δημιουργός του project, Γιάννης Μαρκετάκης, μίλησε στο περιοδικό people: «Μου φαίνεται αδιανόητο να μη μιλάνε, να μην αντιδρούν οι γυναίκες, όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λεκτικής και σωματικής βίας μέσα στο σπίτι. Πρέπει επιτέλους να μιλήσουν με ειδικούς και να καταγγέλλουν στην αστυνομία τέτοια περιστατικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03