search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Παππάς: Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά

30.06.2015 11:02
Δήλωση Παππά με νόημα: «Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ» - Media

«Το δημοψήφισμα την Κυριακή θα γίνει κανονικά» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Ολομέλεια.

 

«Το δημοψήφισμα την Κυριακή θα γίνει κανονικά» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Ολομέλεια, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει σταθερά υπέρ του «όχι». Παράλληλα, σημείωσε ότι «αν αυτοί έχουν δημοσκοπήσεις, έχουμε και εμείς και ξέρουμε ποιο είναι το κλίμα», ζητώντας να μπει τέλος στην κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού.

«Η Ελλάδα εργάζεται άοκνα για μια λύση με σταθερά θεμέλια, μια λύση ευρωπαϊκή, που θα της δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις πολιτικές και ηθικές παραδόσεις.Ας μην ονειρεύονται ακύρωση του δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά» τόνισε ο Νίκος Παππάς. «Δυνατό “Όχι” και επιστροφή στις διαπραγματεύσεις για μια καλή συμφωνία για τον λαό την επόμενη εβδομάδα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του υπουργού Επικρατείας.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:15