search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Αναζητείται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…

01.07.2015 05:01
Αναζητείται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… - Media

Μπορεί οι οικονομικοί δολοφόνοι να εμφανίζονται με χαμόγελα και αγγελικές προθέσεις, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζουν να θέλουν να εκτελέσουν την Ελλάδα.

 

Μπορεί οι οικονομικοί δολοφόνοι να εμφανίζονται με χαμόγελα και αγγελικές προθέσεις, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζουν να θέλουν να εκτελέσουν την Ελλάδα.

Στο εσωτερικό πάλι η αντιπολίτευση μας προτείνει «ευρώ και… ξερό ψωμί» ακόμη και αν επιτείνεται το σπιράλ της ύφεσης και πάρουμε άκρως αντιαναπτυξιακά μέτρα που καταβαραθρώνουν περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο και επομένως επιτείνουν το πρόβλημα του χρέους.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ακούγεται ότι η Γερμανία, εάν επικρατήσει το ΝΑΙ σε περίπτωση που διεξαχθεί δημοψήφισμα σχεδιάζει να απαιτήσει 15 δισ. ευρώ μέτρα.

Αν δε δεν τηρηθεί η συμφωνία των νέων σκληρών μέτρων που θα μας επιβάλλουν τότε θα προχωρήσουν σε bail in στις τράπεζες με τους καταθέτες να πληρώνουν το μάρμαρο!!!  

Η τοποθέτηση του Ντάισελμπουμ δεν ήταν καθόλου τυχαία όταν έλεγε ότι μετά τις 5 Ιουλίου έρχονται σκληρά μέτρα. 

Ταυτόχρονα μάλιστα θα απαιτήσουν να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς θεωρεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αξιόπιστη να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις.

Ίσως για το λόγο αυτό ο Τσίπρας είπε ότι στην περίπτωση του ΝΑΙ, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις που ορίζει το Σύνταγμα… Αφήνοντας να εννοηθεί ότι η περίπτωση αυτή σημαίνει για εκείνον εκλογές…

Άλλωστε έτσι κι αλλιώς ο Πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε από τη Βουλή να πάρει δραματικά μέτρα που θα επιβάλλουν μειώσεις συντάξεων από 650 στα 500 ευρώ ή να καταργήσει το ΕΚΑΣ και πολλά άλλα, γιατί  θα υποστεί μεγάλες κοινωνικές απώλειες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:35