search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:24
MENU CLOSE

«Άντε και γ@μηθείτε» … θεσμικές εταίρες

01.07.2015 05:42
«Άντε και γ@μηθείτε» … θεσμικές εταίρες - Media

​Δεν τους κάθεται με τίποτα το σχέδιο της δολοφονίας ενός υπερήφανου λαού…   οι εντυπώσεις μάλιστα που σχηματίζονται για το εάν τελικά ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα τείνουν πως οι Έλληνες δεν θέλουν να υποδουλωθούν.

Δεν τους κάθεται με τίποτα το σχέδιο της δολοφονίας ενός υπερήφανου λαού…   οι εντυπώσεις μάλιστα που σχηματίζονται για το εάν τελικά ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα τείνουν πως οι Έλληνες δεν θέλουν να υποδουλωθούν.

Ακούγεται περίεργο και όμως οι Έλληνες δεν θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και υπερβαίνουν τα μικροσυμφέροντα τους και  τον συντηρητικό του εαυτό.

Θέλουν να πουν φωναχτά πια… «άντε και γ@μηθείτε» όχι μόνο στα νταηλίκια των Ευρωπαίων αλλά και στους γνωστούς γυμνοσάλιαγκες…

Το γεγονός αυτό το έχουν πάρει γραμμή  τα κοράκια του ΔΝΤ και των Βρυξελών και κινητοποιούνται είτε γιατί αντιλαμβάνονται έστω και αργά τους κινδύνους μιας γενικότερης ανάφλεξης είτε γιατί απλώς θέλουν να αποποιηθούν τις ευθύνες από μια οριστική ρήξη.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φωνές των οικονομολόγων που έχουν συμβάλει σε αυτό κρούοντας τους το κώδωνα του κινδύνου, όπως καληώρα και ο Max Keiser ο οποίος επισημαίνει  ότι αν δεν κάνουν κάτι να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από αυτό το τέλμα , τα κραχ των μεγάλων χρηματιστήριων θα είναι αλλεπάλληλα και θα οδηγήσουν σε μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση που θα διαλύσει όλες τις μέχρι σήμερα προσπάθειες για οικονομική ανάκαμψη. Την ιδία ώρα κατηγορεί ευθέως με έντονο τρόπο την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν τον βασικό υπεύθυνο για τις δυσμενέστατες εξελίξεις στον διεθνές οικονομικό στερέωμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:24