search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Ορφανός: Η κυβέρνηση μοιάζει με κακό επιθεωρησιακό νούμερο χωρίς τέλος

01.07.2015 09:02
Ο Ορφανός ρωτά για την τύχη του κτιρίου της καπνοβιομηχανίας ΚΕΡΑΝΗ - Media

Με κακό επιθεωρησιακό νούμερο που δεν έχει τέλος παρομοίασε την εικόνα που δίνει η κυβέρνηση ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός.

 

Με κακό επιθεωρησιακό νούμερο που δεν έχει τέλος παρομοίασε την εικόνα που δίνει η κυβέρνηση ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡA – Ζακύνθου ο Νίκος Ορφανός είπε χαρακτηριστικά πως “η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο, μέσα σ’ ένα θέατρο του παραλόγου, δημιουργώντας πανικό στους πολίτες και φέρνοντας την ελληνική κοινωνία στα όρια της”.

Σε ερώτηση, για το αν η χώρα μπορεί να έχει πορεία ανάπτυξης  μέσα σ’ ένα σκληρό δημοσιονομικό πρόγραμμα, ο Βουλευτής του Ποταμιού απάντησε πως “Δουλειά αυτού που δανείζεται είναι να βρίσκει τρόπους ν’ αναπτύξει την οικονομία του, να παράξει πλούτο και να εξασφαλίσει το πώς δεν θα ξαναχρειαστεί δανεικά και η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κυβέρνηση προτείνει και βαδίζει προς κάτι παράλογο: να γίνει η χώρα Ζιμπάμπουε για να έχουμε ανάπτυξη. Εμείς υποστηρίζουμε πως η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από ένα μη πελατειακό κράτος, μια ισχυρή δημόσια διοίκηση και με συμπράξεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα” επεσήμανε.

Σε ότι αφορά στο δημοψήφισμα ο Νίκος Ορφανός επεσήμανε πως επί της ουσίας αποτελεί “εκβιασμό προς την ελληνική κοινωνία μέσω της εξαθλίωσης της και δεν είναι ένας εκβιασμός προς τους δανειστές που έχουν πλέον αποσύρει κάθε πρόταση από το τραπέζι”. 

Κλείνοντας, υποστήριξε πως το Ναι στο δημοψήφισμα είναι “Ναι στην Ευρώπη των Θεσμών, είναι Ναι στο μέλλον της χώρας”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:38