search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:21
MENU CLOSE

Δείτε γιατί ο Σβαρτσενέγκερ έγραψε σε φαν του «Hasta la vista» (Photos)

01.07.2015 13:06
Δείτε γιατί ο Σβαρτσενέγκερ έγραψε σε φαν του «Hasta la vista» (Photos) - Media

Περίπου 26 εκατομμύρια μετέτρεψαν την φωτογραφία τους στο facebook σε ουράνιο τόξο…

 

Περίπου 26 εκατομμύρια μετέτρεψαν την φωτογραφία τους στο facebook σε ουράνιο τόξο για να γιορτάσουν το γεγονός ότι ο γάμος ομοφυλόφιλων ζευγαριών έγινε Συνταγματικό Δικαίωμα.  

Την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου πριν λίγες ημέρες χαιρέτισε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. «Το σημερινό είναι ένα μεγάλο βήμα στην πορεία μας προς την ισότητα. Τα γκέι και λεσβιακά ζευγάρια τώρα έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται, όπως όλοι οι υπόλοιποι», διαμήνυσε μέσω Twitter.

Ανάμεσα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν το ειδικό φίλτρο του facebook για να περνάει στις φωτογραφίες προφίλ το ουράνιο τόξο, ήταν και οι Λεονάρντο ντι Κάπριο, Άρλνολντ Σβαρτσενέγκερ, Αν Χαθαγουέϊ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, κ.α.

Όταν μάλιστα ο Σβαρτσενέγκερ έβαλε την εφαρμογή ουράνιου τόξου στην φωτογραφία του, ένας φαν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό και τον ενημέρωσε ότι θα πάψει να τον ακολουθεί. Και τι απάντησε ο Άρνολντ; «Hasta la vista… ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:21