search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Με λιγότερες σελίδες οι εφημερίδες

01.07.2015 15:36
Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων - Media

Μειώνουν τις σελίδες τους οι εφημερίδες καθώς -πέρα από την εξοικονόμηση πόρων- αναμένεται να υπάρξει έλλειψη χαρτιού για την εκτύπωσή τους.

 

Μειώνουν τις σελίδες τους οι εφημερίδες καθώς -πέρα από την εξοικονόμηση πόρων- αναμένεται να υπάρξει έλλειψη χαρτιού για την εκτύπωσή τους.

Ήδη οι εφημερίδες των συγκροτημάτων Ψυχάρη και Μπόμπολα, Τα Νέα και το Έθνος, κυκλοφόρησαν σήμερα (Τετάρτη) με 32 σελίδες ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι («πλούσιες») εκδόσεις τους είχαν 48 σελίδες.

Ο Ελεύθερος Τύπος βγήκε με 40 σελίδες ενώ και οι κυριακάτικες έχουν προαναγγείλει ότι θα κυκλοφορήσουν κι αυτές με λιγότερες σελίδες λόγω των ελλείψεων σε χαρτί (είναι ένα από πανάκριβα είδη που εισάγεται).

Τα αποθέματα δημοσιογραφικού χαρτιού επαρκούν για λίγες ημέρες και δεν υπάρχει δυνατότητα εκτελωνισμού νέων ποσοτήτων λόγω της αναγκαστικής αργίας των τραπεζών.

Σε σχετικό τους σημείωμα Τα Νέα αναφέρουν ότι οφείλουν να διασφαλίσουν την κυκλοφορία της εφημερίδας και «ζητούν την κατανόηση του αναγνωστικού κοινού»…

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» του ομίλου Φιλιππάκη έχει μειώσει από την Δευτέρα την τιμή της και θα βρίσκεται στα περίπτερα μόνο με 50 λεπτά «την κρίσιμη εβδομάδα των εξελίξεων για τη χώρα».

Πηγή: zoornalistas

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24